FINANCIEEL SLIM

Verkoop lekker je woning met een
Makelaar van Makelnet
Meer info Starten

VERKOOP NU JE WONING EN PROFITEER VAN DE HUIDIGE HOGE VERKOOPPRIJZEN

Makelnet is een netwerk van erkende en gespecialiseerde NVM en VBO makelaars in heel Nederland

Wij helpen jou een handje

Vertel ons over jezelf

Vertel ons over je plannen

Vind je makelaar

Je aanvraag wordt door ons ontvangen en naar één makelaar in de opgegeven postcodegebied doorgestuurd. De makelaar neemt binnen 24 uur zelf contact met je op en maakt een afspraak voor een gratis en vrijblijvende eerste kennismaking. Dit verplicht je tot niets. Klikt het met je makelaar? Dan kun je samen de volgende stap zetten. Klikt het niet? Dan vraag je simpelweg een nieuwe makelaar aan. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Verstuur

VERKOOP PLANNEN? VRAAG EEN GRATIS WAARDEBEPALING AAN

De verkoop begint met het vaststellen van de verkoopprijs

Om je woning te kunnen verkopen moet je weten wat je ervoor kunt vragen. Daar heb je een makelaar voor nodig. Naast de bouwkundige staat en historische gegevens van je woning die beschikbaar zijn via NVM of VBO en actuele markt informatie uit je buurt, gebruikt een makelaar z’n kennis en ervaring om de verkoopwaarde van je woning vast te stellen. Bij ons is een waardebepaling en adviesgesprek gratis en vrijblijvend.

Nu aanvragen

VIND DE MAKELAAR DIE BIJ JE PAST

De juiste makelaar levert jou geld op

De woningmarkt is weer in beweging. Denk je er ook over na om je woning binnenkort te verkopen? Makelnet is een netwerk van erkende en gespecialiseerde makelaars die jou daar graag bij willen helpen. Onze makelaars worden geselecteerd op professionaliteit, service gerichtheid en marktvriendelijke prijzen.

Bepaal samen je verkoopstrategie

Wil je een hoge opbrengst realiseren? Dan moet je naast een slimme makelaar ook een goed plan hebben. Het komt eigenlijk neer op het inzetten van de juiste tactiek. Ga je voor een “bieden vanaf” prijs of wil je toch meteen hoog inzetten? Je makelaar helpt jou om de juiste strategie en verkoop tactiek te bepalen. Uiteindelijk verkopen jullie samen de woning.

PLAFONT WONINGPRIJZEN LIJKT BEREIKT. PROFITEER NU NOG OPTIMAAL VOORDAT HET TE LAAT IS

De temperatuur op de woningmarkt is vorige zomer hoog opgelopen. Na het recordjaar in 2017 zijn de woningprijzen verder gestegen in 2018. Toch verwachten experts dat er weleens een einde komt aan de stijgende prijzen. De piek lijkt bereikt. Met name in Noord- & Zuid-Holland lijkt het meer dan ooit een goed moment voor de verkoop van woningen. Ook Flevoland, Utrecht, Overijssel en Noord-Brabant worden steeds populairder. Dit is het juiste moment om optimaal te profiteren voordat de prijzen weer dalen!